January 25 2022 22:32:27
Меню
· Начало
· Екип
· Център
· Професии
· Обучение
· ВУЗК
· Проекти
· За контакти
· Фото галерия
· Търсене
· Статии
· Файлове
· Форум
· Връзки
· Категории новини
· ЧЗВ
· Консултантски офиси
· календар на земеделеца
· За нас
· About us
· Пилотни програми
На линия
· Гости на линия: 1

· Регистрирани на линия: 0

· Общо регистрирани: 16
· Най новите членове: nikswinhowe
Проекти
Проект № 2008-1-BG1-LEO02-00371 "Европейски стандарти в туристическия мениджмънт. Нови възможности за мобилност и обмен на добри практики"
Партньорът
Уест Нотингамшир Колидж обучава млади хора от Мансфилд, Ашфилд и региона, като осигурява най-добро професионално образование и обучение за ученици над 14 годишна възраст. Високо квалифицираните преподаватели и учениците работят заедно за да се постигне най-високо ниво на професионално подижение и личен успех. Над 20,000 ученика се обучават по програми на Колежа, около 2,500 са редовна форма на обучение, като им се предоставя и възможност за дневно, вечерно, почасово обучение. Неоспорими са фактите, публикувани на сайта на Уест Нотингамшир Колидж. Успехите на учениците нареждат Колежа на 1-во място в Нотингамшир, на 1во място в Средна Англия и в челната тройка на колежте в страната.
Целева група:
Безработни младежи и девойки до 30 годишна възраст. Основна цел на проекта: Участниците да получат знания и умения по специалността "Мениджмънт в туризма" и да се запознаят с работната среда в друга държава от Европейския Съюз.
Предварителна подготовка:
Участниците в проекта получиха предварителна следната подготовка: - Културна подготовка - Педагогическа подготовка - Езикова подготовка - Професионална подготовка
Провеждане на мобилността:
Мобилността се проведе от 3 ноември до 14 ноември 2008г. в Мансфилд, Великобритания. По време на Мобилността бе осигурена професионална, езикова подготовка и практика. Участниците практикуваха в учебния ресторант и кухнята на колежа. В подготовката по туризъм бе включено посещение на Нотингам, където бе разгледан
Провеждане на мобилността:
Мобилността се проведе от 3 ноември до 14 ноември 2008г. в Мансфилд, Великобритания. По време на Мобилността бе осигурена професионална, езикова подготовка и практика. Участниците практикуваха в учебния ресторант и кухнята на колежа. В подготовката по туризъм бе включено посещение на Нотингам, където бе разгледан Туристическия информационен център, където бе видяно как се организират туристически атракции и фестивали, туристическа инфраструктура и организация на информационната туристическа дейност. Също така участниците успяха да посетят Шерууд форест и да видят, как се използва историята за саздаване на атракции. Стадионът на местния отбор "Нотингам Форест" ни показа как се използват спортните съоражения пак за постигане на атракции и развитие на туризма. Участниците посетиха курортен туристически комплекс "Сентръл Парк", където видяха как се управлява комплекс за над 5 000 туристи - увеселителни заведения и съоръжения, хотелска част, заведения за хранене и др. На участиците бе дадена възможност да се подготвят и да се явят на изпит по Здравословни и безопасни условия на труд в ЕС и след успешно издържан изпит получиха сертификат валиден за цялата общност. През свободното време младежите и девойките разглеждаха града, посетиха Лондон, запознаха се с бита и начина на живот на английското семейство. Сертефикатите за участие в мобилността бяха връчени на специално организирана вечер за България, където гостите имаха възможност да опитат традиционни български храни и напитки, както и да чуят традиционна българска музика.
Вход
Потребител

ПаролаНе сте регистрирани?
Натиснете тук за регистрация.

Забравена парола?
Натиснете тук за нова.
Страницата се зареди за 0.05 секунди 578,962 уникални посещения