January 25 2022 22:49:27
Меню
· Начало
· Екип
· Център
· Професии
· Обучение
· ВУЗК
· Проекти
· За контакти
· Фото галерия
· Търсене
· Статии
· Файлове
· Форум
· Връзки
· Категории новини
· ЧЗВ
· Консултантски офиси
· календар на земеделеца
· За нас
· About us
· Пилотни програми
На линия
· Гости на линия: 1

· Регистрирани на линия: 0

· Общо регистрирани: 16
· Най новите членове: nikswinhowe
14.03.2014г Приключване на курса по туризъм

На 13 март 2014г завърши обучението за професионалисти в сферата на туризма от област Кърджали, което се проведе в рамките на проект „Съвместна туристическа инициатива / JTI-TARGET”, одобрен за финансиране по оперативна програма за Европейско териториално сътрудничество „България-Гърция 2007-2013”. Проектът е на Областна администрация - Кърджали, в партньорство с Областните администрации на Смолян и Хасково и Регион Източна Македония и Тракия от гръцка страна. Изпълнител на дейността е Сдружение „Академия БГ” гр. Кърджали.

Обучението се извърши в 60 учебни часа в два модула: Маркетинг и реклама в туризма и Технология на обслужването и анимация в туризма. Избраните конкретни теми в учебната програма са с подчертана приложна стойност. Лекторите, проф. Сомов, проф. Любен Христов, доц. Григорова, и д-р Алексова, които проведоха обучението, са с доказан опит и компетентност в посочените сфери на обучение.

Часовете бяха позиционирани в 8 дни – 4 през месец февруари /15-16 февруари и 19 и 20 февруари/ и 4 през месец март/ 1 и 2 март и 12 и 13 март/.

Последният ден от обучението бе проведено практическо занятие извън учебната база – пътуване по маршрут Ловно стопанство «Студен кладенец», Природозащитен център в Маджарово и къщата за гости ”Дивата ферма”.

След завършването на обучението, участниците получиха сертификати за участие и удостоверение за придобита ключова компетентност «Предприемачество в туризма».
Коментари
Няма добавени коментари.
Напиши коментар
Моля влезте, за да коментирате.
Оценка
Рейтингите са достъпни само за регистрирани.

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате.

Няма оценки.
Вход
Потребител

ПаролаНе сте регистрирани?
Натиснете тук за регистрация.

Забравена парола?
Натиснете тук за нова.
Страницата се зареди за 0.02 секунди 578,968 уникални посещения